В Ужгороді чоловік загубив автівку

Мешканець ужгородщини приїхав до обласного центру, залишив автівку навпроти магазину, а коли повернувся його не знайшов…Вчора ввечері до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції по спецлінії «102» надійшло повідомлення від 53-річного жителя ужгородщини про викрадення його автомобіля «Chevrolet Tacuma». Чоловік запевняв, що іномарку він залишив близько 19-ї години біля одного з магазинів на пл. Корятовича в Ужгороді, а коли повернувся автомобіля вже не було.

Отримавши інформацію, міліціонери вжили ряд заходів по розшуку нібито викраденого автомобіля. Невздовзі інспектори роти патрульної служби встановили, що автомобіль спокійнісінько чекав на «щасливого» власника саме там де напередодні його залишив «псевдо потерпілий».

Дане звернення зареєстровано в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції.

Шановні водії будьте уважними, адже такі історії не рідкість, цінуйте час правоохоронців, їх допомога може знадобитися громадянам, які найбільш потребують її.

Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС