В Іршаві затримали хулігана із електрошокером

У вечері до чергової частини Іршавського районного відділу міліції надійшло повідомлення від 35-річного мешканця м. Іршава, що на вулиці біля районної лікарні ходить чоловік у камуфляжному одязі із предметом схожим на електрошокер.На місце приходи відразу виїхала слідчо-оперативна група Іршавського районного відділу міліції. Дійсно на вулиці у стані сильного алкогольного сп»яніння, знаходився 56-річний мешканець села Кушниця із електрошокером у руках. До приїзду правоохоронців, чоловік грубо порушував громадський порядок у кафе, у магазині та на вулиці. Бармен одного із кафе намагалась чоловіка заспокоїти, адже поряд лікарня, але чоловік на її зауваження не реагував, а продовжував голосно співати і просити ще спиртного. Щоб заспокоїти чоловіка бармен зробила йому каву і попросила вийти із магазину на терасу. Він випивши каву пішов до іншого кафе-магазину, де також почав просити спиртне, але продавець магазину відмовила і попросила вийти із приміщення. Після цього чоловік почав на вулиці голосно кричати, розмахуючи при цьому електрошокером.

Зловмисника правоохоронцями було освідчено на ступінь алкогольного сп»яніння, опитано працівників торгових закладів із приводу його поведінки та відпущено додому. Однак з елекрошокером йому довелось попрощатись.

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За даним фактом слідчим відділенням Іршавського районного відділу міліції буде відкрито кримінальне провадження за ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство), де чоловікові загрожує штраф від п»ясот до тисячі неоподаткованих мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до п’яти років.

Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС