Дірявий дах п’ятиповерхівки довів ужгородців до розпачу!

Зараз в Ужгороді важко знайти людей, яких влаштовує стан під’їзду, в якому вони мешкають. Особливо це стосується будинків, які збудовані 30-40 років тому…

 

Хоча більшість мешканців справно сплачує гроші за ремонт та прибирання ЖЕКами їх будинків. До Ужгород.net звернулися ужгородці, які проживають по вулиці Закарпатській у 45-му п’ятиповерховому будинку. Вони – у розпачі, через дірявий дах та щоденні зимові дощі мешканці потерпають від залиття свого під’їзду водою.

 

 

 

 

 

 

 

 

Люди вже два роки не можуть достукатися ані до керівництва ЖЕКу №1, який зобов’язаний обслуговувати цю п’ятиповерхівку, ані до керівництва мерії. Вони просто стомилися писати скарги, результат незмінний – примітивні відписки.

У ЖЕКу розводять руками, кажуть на 2014 рік не передбачено кошти на ремонт цього житлового будинку. Хоча торік обіцяли, що в наступному році обов’язково “зарезервують” необхідну суму для ремонту покрівлі. Зверталися і до заступника Ужгородського міськвиконкому Юрія Белякова. Той обіцяв посприяти в ремонті, але, як-то кажуть, віз досі там…

 

 

 

 

 

Можливо, вже назріла перевірка відповідних органів щодо якості роботи ужгородських ЖЕКів та організацій, які обслуговують житловий фонд міста? А також бажано перевірити, як у міській раді Ужгорода аналізують скарги ужгородців, яких не влаштовує стан будинків, дахів та прибудинкових територій. Та, які вжиті заходи щодо покращення житлових умов?

На фотосвітлинах досить яскраво видно, який жахливий стан під’їзду!

uzhgorod.net.ua