Ужгородські міліціонери врятували життя літньої людини

Завдяки професійним діям Ужгородських міліціонерів, вдалося врятували життя пенсіонеру, який вирішив накласти на себе руки.

Правоохоронцям знадобився деякий час на перемовини, щоб вмовити чоловіка не зводити рахунки з життям.

Вчора надвечір до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції по спецлінії «102» надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що його сусід намагається стрибнути вниз з балкону квартири розташованої на п’ятому поверсі одної з п’ятиповерхівок міста.

На місце події відразу прибули керівництво та слідчо-оперативна Ужгородської міліції. Помітивши правоохоронців, чоловік закричав, щоб вони не наближались, інакше він стрибне до низу… Оцінивши небезпеку ситуації, міліціонери вступили з самогубцею у переговори. За деякий час міліціонерам вдалося переконати незнайомця, аби той не робив біди.

Як з’ясувалось, літній чоловік хотів заподіяти собі смерть – через непорозуміння з дружиною. Посварившись чоловік вийшов на балкон, та намагався стрибнути до низу.

Поки тривали переговори правоохоронці разом з рятувальниками передали потенційного самогубця до рук медиків.

Дана подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції. Наразі працівниками міськвідділу по даному факту проводиться перевірка.

Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС