Студент знайшов… метамфітамін

Правоохоронці Мукачівського міськвідділу міліції від студента коледжу вилучили наркотичну речовину. Як запевнив 19-літній юнак, він знав, що зберігання наркотиків заборонено, однак сподівався, що уникне відповідальності за це.

Коли працівники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків спільно з розшуковиками наблизились до молодих людей, які стояли на вулиці Мукачева, ті заметушились. Один із хлопців вів себе найбільш підозріло. На запитання правоохоронців, чи має він заборонені речі чи предмети, юнак зніяковів і одразу вийняв із кишені шприц із білою порошкоподібною речовиною. У шприці, ймовірно, знаходився метамфетамін – психостимулюючий наркотик.

Хлопець розповів, що цей шприц він знайшов і тримав у кишені для власного вживання. Подібні «байки» працівники міліції вже чули не раз, тому наразі з`ясовують джерело походження забороненої речовини.

Вилучену речовину направлено на експертне дослідження. Вирішуєтьсяпитання про відкриття кримінального провадження за ст.309 Кримінальногокодексу України (незаконне зберігання наркотичних речовин). За скоєнехлопцеві загрожує обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС