Офіційна версія вбивства власника кав’ярень Time у Мукачеві

Повідомлення про виявлення тіла чоловіка надійшло до Мукачівського міськвідділу міліції вчора перед обідом.

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група, з Ужгорода прибув заступник начальника УМВС області полковник Михайло Немеш.

Потерпілим виявився 44-літній громадянин Російської федерації К., який останнім часом проживав у Мукачеві й займався тут бізнесом. Застрелили чоловіка в будинку, який він винаймав. Експерти виявили на тілі вбитого два вогнепальні поранення в область голови й живота.

На момент вбивства разом із батьком у сусідній кімнаті будинку перебувала його 5-літня донька. За попередніми даними, до будинку зайшли невідомі, після чого було здійснено два постріли. Ймовірно, вбивство трапилось ще напередодні, тобто 26 січня, у період з 14.30 до 15.30 годин.

Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство».

Наразі правоохоронці відпрацьовують всі можливі версії вбивства. Разом з тим звертаються до всіх можливих свідків даної події: кому відома будь-яка інформація щодо вчиненого злочину, просимо негайно звертатися до міліції за адресою: м.Мукачево, вул.Я.Мудрого,8 або за тел.2-23-33, «102». Дякуємо за взаєморозуміння!

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС