Закарпатка звела рахунки з життям

Міліціонери встановлюють обставини, які підштовхнули жінку до цього жахливого вчинку.Серед ночі по спецлінії «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря центральної міської клінічної лікарніУжгорода про те, що каретою швидкої медичної допомоги від одного збудинків по вулиці Декабристів до них в реанімаційне відділення доставлено невідому жінку з тілесними ушкодженнями, харектерними для падіння звисоти.

На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група Ужгородського міськвідділу міліції. Міліціонери встановили, що потерпілою є 26-річна мешканка м.Іршави, яка тимчасово проживає в Ужгороді.

Як з’ясувалося, напередодні ввечері потерпіла посварилася зі своїмспівмешканцем й пішла переночувати до своєї знайомої. Там вони зподругою довго розмовляли та вживали спиртні напої. Згодом потерпілавийшла на балкон квартири на 7-му поверсі, щоб подихати свіжим повітрям. На жаль, в кімнату вона вже не повернулася…

Дана подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень провчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділуміліції. Наразі за даним фактом проводиться перевірка. За життя молодої жінки борються лікарі.

Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС