В Ужгороді зловили “дует” крадіїв

Щоб заробити легкі гроші, двоє приятелів намагалися «обчистити» будинок ужгородця. Вони проникли в помешкання шляхом пошкодження дверей з тильної сторони будинку. Та вийти з хати злодіям завадили міліціонери…

Днями за допомогою до ужгородських міліціонерів звернувся 33-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що невідомі особи намагаються проникнути всередину його будиноку, в якому він вже тривалий час не проживає, так як разом з своєю родиною мешкає в іншій частині міста, а за цим будинком приглядають сусіди, які й зателефонували йому.

На місце події відразу прибула слідчо-оперативна група та інспектори роти патрульної служби міськвідділу міліції. Зайшовши на подвір’я, мііліціонери побачили, як двоє чоловіків намагаються винести з будинку мішок з краденими речами.

Крадіями виявилися 32-річний ужгородець та його 43-річний приятель, мешканець Львівської області, який тимчасово проживає в Ужгороді. Чоловіки ніде не працюють, вештаються по смітниках, збирають порожні пляшки та інший непотріб, який потім здають. Зароблені таким чином гроші витрачають на власні потреби. 

Наразі правопорушники спілкуються з міліціонерами. За даним фактом слідчим ужгородської міліції відкрито кримінальне провадження.

Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС