Квашена капуста допоможе при гастриті

Читайте у новому номері газети «ПОРАДИ»

Квашена капуста допоможе при гастриті

Прийнято вважати, що корисні властивості містяться лише у свіжих овочах, а будь-яка їхня обробка знищує усі поживні речовини продукту. Проте в будь-якому правилі є свій виняток, зокрема це стосується і квашеної капусти

Кішки краще за все справляються з лікуванням синдрому хронічної втоми

За спостереженнями лікарів, кішки краще всього справляються з лікуванням депресії і синдромом хронічної втоми, хоча біологи стверджують, що практично всі відомі на Землі тварини, навіть найпростіші, тією чи іншою мірою здатні зцілювати від хвороб.

Причиною зморшок може бути цукор

Відмовтеся від цукру, і ви різко скоротите кількість зморшок, вважають експерти. Вживання цукру сприяє старінню шкіри більше, ніж тривале перебування на сонці.

Найстарішій мешканці Ужгорода – 100

Мешканка Ужгорода Марія Ковтан відсвяткувала сторіччя. Такий поважний вік – не поширений серед ужгородців. Востаннє 100-літнього мешканця вітали 2 роки тому. Наразі ж Марія Ковтан – єдина, кому пощастило стати найстаршою мешканкою міста.

Пуансетія зацвіте і на Великдень

Пуансетія (вона ж – різдвяна зірка чи молочай прекрасний) в Америці та Європі вже давно стала символом Різдва. Та після свят вона відцвітає і мало хто знає,
що ця квітка при правильному догляді здатна знову зацвісти не тільки через рік, але й навіть через два місяці

Прибираємо подряпини з нержавійки

Основним критерієм якості предметів побуту з нержавіючої сталі вважається гладка поверхня. Якщо вчасно не видалити подряпини з поверхні, то метал стане непридатним. Механічні ушкодження руйнують його тонкий оксидний шар, що захищає метал від корозії.

Чому болять ноги?

«Від чого ж так болять наші ноги?» – таке запитання ми задаємо досить часто. А з роками мало не щовечора. Щоб не псувати настрій остаточно, заспокоюємо себе: зрозуміло, мовляв, уже – не хлопчик/дівчинка. Втім, ноги все одно болять. Але болі у ногах можуть виникати не тільки від утоми.

Профілактичними засобами від грипу зловживати небезпечно

Щоб вберегтися від грипу, доцільно приймати вітамінні препарати, особливо вітамін С добре сприяє боротьбі з вірусною інфекцією

Запах в холодильнику: як позбутися?

Холодильник – найбільш «працьовитий» побутовий прилад, адже він працює добу безперервно, майже не знайдеться будинку, де його зовсім немає або він порожній. І, як результат такого інтенсивного використання, холодильник набуває своєрідного неприємного запаху. Отже, запах в холодильнику – як позбутися і звідки він взявся.

 Свіжий номер уже в продажу!

Передплатний індекс: 91145.

Передплачуйте та читайте газету «ПОРАДИ»!

http://zakarpatpost.com/