У 2014 році у Берегового та Ракошина з’являться об’їзні дороги

Закарпатською Службою автодоріг на 2014 рік підготовлено ряд пропозицій для здійснення ремонтів і обслуговування доріг області, загальною вартістю 410 млн.грн.

Також передбачено 315 млн.грн. на продовження вкрай необхідних робіт зі спорудження об’їзду с.Ракошино на дорозі Київ-Чоп та будівництва об’їзної м.Берегово.

За словами начальника Служби автодоріг у Закарпатській області Василя Марковича, це б розвантажило КПП «Чоп-Захонь», що на українсько-угорському кордоні, та дозволило б розпочати підготовку до спорудження на території України сучасної нової міжнародної транспортної автомагістралі, будівництво якої наразі наближається до кордону з Угорщиною, поблизу с.Дийда Берегівського району.

Пропозиції направлено до Укравтодору. Про затверджений ліміт асигнувань буде відомо після розробки фінансових планів на поточний рік та прийняття місцевих бюджетів.

На початку нового року, коли були досить теплі погодні умови та відсутність снігу, дорожні підприємства Закарпатської області виконували роботи з ямкового ремонту покриття доріг.

«Ямковий ремонт у січні виконано заздалегідь виготовленим холодним асфальтобетоном та гарячим асфальтобетоном на площі 7570 кв.метрів, в т.ч. на дорогах державного значення 4390 кв.м. та місцевого значення 3180 кв.метрів, – розповів Василь Олексійович. – Зокрема, Мукачівським, Ужгородським, Хустським, Берегівським та Виноградівським райавтодорами проведено аварійний ямковий ремонт доріг Мукачево-Берегово-КПП «Лужанка», Берегово-Кам’нське, КПП «Вилок-Неветленфолу», КПП «Дяково» (до 14-го кілометра), а також відремонтовано покриття окремих доріг в районі розташування сіл Запсонь та Косонь Берегівського району. Після сходу снігового покрову дорожні роботи будуть продовжені», – зазначив головний дорожник області.