Членів Народної ради в Ужгороді залякують?

Сьогодні на деяких Інтернет-сайтах з’явилася інформація: «На Закарпатті залякують членів Народної Ради, стріляючи по вікнах?»
В статті мова йде про те, що «сьогодні один із членів Народної Ради Закарпаття від громадськості виявив на склі вікна свого помешкання два отвори, схожі на кульові».

Повідомляємо, що сьогодні по спецлінії «102» до Ужгородського міськвідділу міліції звернувся ужгородець та повідомив, що в період з 21.00 год. 30 січня по 10.00 31 січня 2014 року невідома особа пошкодила скло на вікні його квартири, яка розташована на першому поверсі в напівособняку.

На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. Міліціонери опитали потерпілого та всіх його сусідів, які в своїх поясненнях повідомили, що в зазначений переод часу ніякого шуму не чули, тим паче пострілів.

Наразі міліціонери встановлюють всі обставини даної події. Походження вищезазначених отворів у склі на вікні помешкання ужгородця буде встановлено після проведення ряду відповідних експертиз.

Ужгородський МВ УМВС України в Закарпатській області