В Ужгороді затримали п’яних львівян

Вчора о 02.45 год., по спецлінії «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що біля одного з диско-клубів міста, невідомий чоловік у стані алкогольного сп’яніння, тримає в руках предмет схожий на пістолет і погрожує відвідувачам.

На місце події відразу прибула слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. Було встановлено, що п’ятеро гостей зі Львова, серед них двоє студентів, учень 9-го класу однієї з шкіл Львова та два 21-річні безробітні., відпочивали в одному з розважальних закладів м. Ужгорода. Під час відпочинку між відвідувачами закладу та львівськими хлопцями виникла словесна суперечка, яка переросла у штовханину.

Причиною стало нахабне залицяння з боку молодиків до дівчат ужгородок. Ці хуліганські дії викликали обурення присутніх та завершилися проханням адміністрації закладу покинути приміщення. В ході суперечок вже на вулиці один з гостей з власного автомобіля дістав предмет схожий на пістолет. Охороною було негайно викликано міліцію яка затримала всю п’ятірку. Предмет схожий на пістолет вилучений та направлений на експертизу. Встановлено, що гості нашого Закарпаття винаймали квартиру в центрі Ужгорода. Там, з дозволу власника помешкання, було проведено огляд і вилучено пристрій, що в середовищі наркоманів має назву «бульбулятор». Триває слідство.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області