Закарпатці просять владу дати їм дрова

Перший заступник голови обласної адміністрації Ігор Свищо зустрівся майже з двома десятками громадян. Більшість звернень, як і зазвичай, стосувалися надання матеріальної допомоги.

Так, жителька Берегівського району, яка хворіє на цукровий діабет, попросила Ігоря Свища допомогти з коштами на лікування. Її землячка прийшла на прийом від імені брата. Молодому чоловікові терміново потрібна операція з ендопротезування. Сім’я, родичі та навіть усе село вже збирали гроші на коштовну процедуру. Однак необхідну суму зібрати поки не вдалося. Ігор Свищо вислухав обох жінок та пообіцяв, що вже найближчим часом їм буде виділено матеріальну допомогу у рамках обласної програми «Турбота».

– Забезпечення доступності медичної допомоги та медичної обслуговування для населення, розвитку інфраструктури закладів охорони здоров’я, як наголошує глава держави, – це те, над чим повинні працювати у кожному куточку області. Це допоможе підвищити рівень надання медичної допомоги, щоб закарпатцям якомога менше доводилося стикатися з такими недугами, які потребують вже хірургічного втручання, – зазначив Ігор Свищо.

94-річний житель села Сасівка Свалявського району звернувся до першого заступника голови ОДА за допомогою у забезпеченні дровами. Зі схожим проханням на прийом прийшла і мати молодої фельдшерки із Великоберезнянщини. Ігор Свищо одразу зв’язався із головами Свалявської та Великоберезнянської РДА, і доручив якомога швидше забезпечити людей дровами.

Прес-центр ОДА