Закарпатець ховав вдома пістолети та наркотики

Тячівські дільничні отримали оперативну інформацію щодо молодого жителя селища Буштино, котрий, до слова, раніше вже притягався до кримінальної відповідальності, про те, що він може зберігати вдома заборонені предмети.

Заручившись ордером суду, в оселі 28-річного чоловіка провели обшук, в ході якого знайшли два пістолети та поліетиленовий пакет із марихуаною. А у зливному бачку унітаза чоловік ховав шприц із поки невизначеною білою порошкоподібною речовиною, та пластмасові пробірки із залишками аналогічної речовини.

Крім цього, в чоловіка вилучили саморобний бульбулятор для викурювання наркотичних речовин, воду для ін’єкцій та використані шприци. Ще й у кишені знайшли тойц же білий порошок.

Як повідомляє начальник Тячівського РВ УМВС полковник Павло Басараба, даний громадянин вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців, притягувався до кримінальної відповідальності за такого роду злочини. Тепер щодо нього відкрито два кримінальні провадження: за ст.263 (незаконне поводження зі зброєю), санкція якої передбачає покарання на строк від 3 до 7 років позбавлення волі, та за ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання наркотичних засобів), за що передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.

Тячівський РВ УМВС