Мукачівські міліціонери підсумували роботу

Днями в Мукачівському міському відділі міліції за участі т.в.о. начальника відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС області Валерія Шнуренка відбулося підведення підсумків оперативно-службової діяльності міськвідділу за січень 2014 року.

Про здобутки та прорахунки в роботі Мукачівського міськвідділу міліції доповідали керівники підрозділів, які охарактеризували стан злочинності та правопорядку на території міста та району, додержання вимог законодавства, спрямованого на профілактику злочинності.

Також було проаналізовано показники роботи кожного підрозділу, визначено позитивні тенденції та проблемні питання. Валерій Шнуренко, аналізуючи результати оперативно-службової діяльностімісквідділу за січень місяць 2014 року, відзначив, що всі підрозділи мають позитивні напрацювання і досягнення. Не оминув керівник і проблемні питання та шляхи їх вирішення. Зокрема, слід більше уваги приділяти організації роботи з розкриття кримінальних правопорушень, профілактичній роботі по запобіганню скоєння правопорушень, майновим злочинам, втягнення неповнолітніх до вживання алкогольних та наркотичних засобів, тощо. Працівникам міськвідділу він побажав позитивні показники в роботі покращувати, а негативні подолати.

На завершення, начальник Мукачівського міського відділу Василь Швендазвернув увагу міліціонерів на те, що кожен співробітник має сумлінно виконувати свої службові обов’язки, дотримуватись законності у розслідуванні кримінальних проваджень, бути ввічливими у спілкуванні з людьми, адже робота правоохоронних органів направлена на те, щоб захищати права та свободи громадян.

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС