Ужгородські депутати в останній момент перенесли свої звіти

Повідомлення про перенесення звітування ужгородських депутатів Івана Волошина та Петра Кіндюха розміщено на офіційному сайті Ужгородської міської ради.

Цим же повідомленням зазначено, що, зокрема, Іван Волошин звітуватиметься у своєму готелі “Унгварський”.

Після оприлюднення http://zakarpattya.net.ua інформації про дату і годину звітування депутата І. Волошина, яке мало відбутися сьогодні, депутат в останній момент переніс звіт на інший час.

Так само зробив депутат -“регіонал” Петро Кіндюх, який так само мав звітуватися сьогодні.

Ймовірно, перенесення звітування можна пояснити тим фактом, що, завдяки завдяки діяльності громадських активістів та ЗМІ звіти депутатів, що раніше були хіба що формальністю, у світлі останніх подій та зміцнення громадянської суспільної свідомості почали набувати реального змісту. До чого самі депутати, які звикли до непрозорої діяльності, очевидно, виявился неготовими.

Згідно з повідомленням про перенесення звітування вищезазначених депутатів, звітування депутата Петра Кіндюха, а також депутатської групи “За розвиток Ужгорода” переноситься на п’ятницю, 14 лютого, на 13 годину в депутатській кімнаті.

Іван Волошин, натомість, звітуватиметься перед виборцями наступної середи, 19 лютого, о 16 годині.

Звітування Івана Волошина відбуватиметься у приміщенні конференц-залу готелю “Унгварський”, куди виборці можуть прийти у значно менших кількостях через віддаленість “місця звітування”.

http://zakarpattya.net.ua