Міліціонер у Хусті продавав наркотики

Прокуратурою Закарпатської області направлено до суду кримінальне провадження відносно інспектора ДПС УДАІ УМВС України у Закарпатській області, 26-річного старшого лейтенанта міліції Р., підозрюваного у збуті наркотичних засобів на території міста Хуст та Хустського району.

Досудовим розслідуванням встановлено, що правоохоронець, з метою незаконного збагачення придбав три ін’єкційні шприци з наркотичною речовиною, які в подальшому хотів перепродати вже за більшою ціною.

Проте, був викритий «на гарячому» працівниками прокуратури Закарпатської області спільно з працівниками відділу сектору внутрішньої безпеки ВВБ в Закарпатській області ДВБ МВС України.

Відтак, своїми умисним діями, правоохоронець вчинив злочин, передбачений ч. 2 ст. 307 КК України – незаконне придбання, зберігання, перевезення з метою збуту, а також незаконний збут психотропної речовини, вчинений в інших місцях масового перебування громадян, предметом яких є психотропна речовина у великому розмірі, за що законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області