Закарпатці мають змогу стати футбольними арбітрами

Школа футбольного арбітра нашого краю оголошує набір слухачів для виховання і базової підготовки футбольних арбітрів Закарпаття.

Молоді закарпатські арбітри будуть навчатися за програмою «Теорія і методика арбітражу», яка розрахована на піврічний цикл підготовки. Рефері вивчать питання правил гри, оволодіють методикою і практикою суддівства. Викладачі будуть використовувати для навчання останні навчально-методичні матеріали та програми пов’язані з питаннями арбітражем.

Слухачі Школи футбольного арбітра будуть залучатися до обслуговування матчів чемпіонату та першості Закарпаття, а кращі з них будуть рекомендовані до обслуговування матчів професійних команд України.

Навчання буде проходити у таких містах області:

– Ужгород (керівник – Митровський Михайло Іванович, моб.тел. 050-930-88-88),

– Мукачево (керівник – Козик Ярослав Васильович, моб. тел. 050-611-89-18),

– Іршава (керівник – Попович Василь Миколайович, моб.тел. 050-234-30-87).

Також запрошуються районні футбольні клуби Закарпаття на змагання під егідою Федерації футболу Закарпаття. У новому сезоні ФФЗ планує збільшення учасників розіграшу першості нашого краю з футболу серед аматорських команд першої ліги.

Планується залучити до участі в змаганнях першої ліги кращі футбольні клуби: Ужгородського, Перечинського, Великоберезнянського, Берегівського, Мукачівського, Свалявського, Іршавського та Виноградівського районів, а також клуби з Ужгорода, Мукачева та Чопа.