Закарпатці озброюються кастетами

В Мукачівський міськвідділ міліції по телефону “102” надійшло повідомленнявід небайдужого жителя міста про те, що біля магазину на вулиці Мукачеваневідомий громадянин намагається продати перехожим металевий предмет,схожий на кастет.На місце пригоди терміново виїхала слідчо-оперативна група й буловиявлено 53-річного непрацюючого мукачівця, в якого під час особистогообшуку в кишені куртки міліціонери виявили та вилучили металевий предмет,схожий на кастет. Даний предмет направлено на дослідження в НДЕКЦ при УМВС.

З аналогічною залізякою попався рахівським правоохоронцям 27-річний житель Рахова. Дільничні міліціонери під час відпрацювання м.Рахів спільно зчленами громадського формування “Крук”, отримали оперативну інформацію про те, що даний молодик носить при собі кастет. Його зупинили на вулиці й запросили для бесіди в дільничний пункт міліції, де при особистому огляді у нього було виявлено та вилучено предмет, схожий на кастет. Як і в попередньому випадку, вилучений кастет направлено на експертизу.

Якщо експертиза підтвердить, що це справді холодна зброя, то обидва чоловіки будуть притягнуті до кримінальної відповідальності.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області