Голова Тячівської РДА з заступниками подали у відставку

… але хочуть працювати до призначення нової влади.
Звернення керівництва Тячівської районної державної адміністрації до мешканців Тячівського району

 Шановні мешканці Тячівщини, дорогі земляки!

Ми, керівництво Тячівської районної державної адміністрації, звертаємось до вас у зв’язку із загостренням суспільно-політичної ситуації в нашій країні. Виражаємо своє глибоке занепокоєння і засуджуємо кровопролиття, вбивства, прояви мародерства та знищення суспільної власності, що відбуваються сьогодні.

На жаль, напруга у суспільстві зростає й Україна зупинилася за крок від розколу та громадянської війни. Цього допустити не можна! Жодне політичне крісло не вартує того, щоб за нього лилася кров наших дітей і сльози наших матерів. Висловлюємо щире співчуття рідним і близьким загиблих на Майдані у Києві та під час вуличних протистоянь в інших регіонах країни.

Ми визнаємо, що на сьогодні влада не зреагувала вчасно, не вдалася до компромісу, що й призвело до загострення конфлікту. Усвідомлюємо, що сьогоднішній майдан – це не лише прагнення українців жити у вільній, заможній державі. Це й протест проти свавілля чиновників, проявів корупції та інших негативних явищ, які практично зруйнували демократичні засади нашого суспільства та знищили довіру народу до державницьких інституцій.

Даючи згоду на роботу в Тячівській райдержадміністрації, наша команда працювала над тим, аби забезпечити життєдіяльність та функціонування основних галузей району, соціальний захист населення. Так, ми чесно виконували свої службові обов’язки і намагалися налагодити співпрацю з представниками місцевих рад, депутатського корпусу, бізнесу, громадськості. Що вдалося зробити, а що ні, повірте, у міру об’єктивних і суб’єктивних причин, нехай дають оцінку люди. Сьогодні хочемо висловити щиру вдячність всім, з ким доводилось працювати, вирішувати поставлені завдання, те чи інше питання населеного пункту.

Ми як представники виконавчої влади беремо на себе всю відповідальність за ситуацію в районі, де, слава Богу, вдалося уникнути протистоянь та заворушень. Щоб зняти суспільну напругу, зберегти мир та спокій серед населення, ми, керівництво Тячівської райдержадміністрації, згодні подати у відставку. Однак, вважаємо, що сьогодні всі установи та організації повинні працювати й наповнювати відповідними платежами бюджет, а органи виконавчої влади мають забезпечувати своєчасні виплати заробітних плат та соціальних зобов’язань Держави. Саме тому, для збереження життєдіяльності району, ми й надалі будемо виконувати свої повноваження до призначення нової виконавчої влади.

Звертаємося до всіх мешканців Тячівщини бути толерантними один до одного у висловленні своєї громадської позиції й політичних вподобань. Ми закликаємо всі сторони до компромісу та мирного врегулювання конфлікту виключно у правовому полі.

Будьмо розважливими та мудрими, творцями, а не руйнівниками! Століттями на нашій землі мирно жили представники різних народностей, націй та віросповідань. Тож не допустимо кровопролиття та ворожнечі між людьми у цей непростий для України час!

Голова Тячівської райдержадміністрації Іван Бринзяник

Перший заступник голови Тячівської райдержадміністрації Василь Каганець

Заступник голови Тячівської райдержадміністрації Василь Буга

Заступник голови Тячівської райдержадміністрації Володимир Бодак

http://zakarpattya.net.ua