Молодіжка «Говерли» отримала перемогу над «Середнім»

Стадіон СГК «Камелот» с.Кам’яниця (Ужгородський район)

Глядачів – 320

«Говерла» U-21 – «Середнє» – 2:1 (1:1)

Голи: Гагун 25, Курта 76 – Пиняшко 5

Склад “Говерли”: Бендер – Козак, М.Ряшко, Реутов, Ковчар – Вагін, В.Ряшко, Тома (Огар 72), Лендєл (Ботвинник 55), Гагун (Хоменко 85) – Курта.

Старший тренер – Михайло Іваниця

Сьогодні молодіжний склад «Говерли» зіграв контрольний матч проти команди «Середє» у рамках зимової першості Закарпаття.

Матч вийшов бойовим і насиченим масою гольових моментів біля воріт обох команд. У першій десятихвилинці домінували середнянці. Стартовий запал яких на п’ятій хвилині увінчався голом. Екс-говерлянин Василь Пиняшко влучним ударом у дев’ятку змусив Андрія Бендера витягати м’яч з власної сітки воріт.

Поступово говерляни вирівняли гру, а після забитого гола Романа Гагуна на 25-й хвилині і взагалі стали контролювати хід матчу. Середнянці відповідали небезпечними завершеннями кутових, які кіпер, а іноді й захисники нашої команди успішно локалізували.

Переможний гол стався на 76-й хвилині. Чудову передачу зі штрафного від Михайла Ряшка головою замкнув Сергій Курта. Як не намагався відбити удар говерлянина кіпер «Середнього», м’яч все ж опустився в сітку воріт. Слід додати, що це не перший гол забитий Куртою в цьому матчі, до Сергій зумів забив чудовий гол зльоту в ближній кут. Однак, лайнсмен зафіксував у нападника ужгородців офсайд.

Вже в кінці двобою середнянці могли врятувати поєдинок, однак у дуелі нападника та кіпера «Говерли» верх взяв воротар ужгородської команди. Тож, перемога 2:1 і «Говерла» пробивається до стадії плей-офф зимової першості краю.

А завтра підопічні Михайла Іваниці зіграють черговий спаринг з ФК “Дийда” в с. Дийда (Берегівський район). Початок матчу о 15.00

Інформаційний відділ ФК “Говерла”