На Берегівщині переймаються проблемами ветеранів

18 лютого перший заступник голови районної державної адміністрації Василь Горват провів зустріч з активом ветеранських організацій району.

У заході взяли участь голови первинних ветеранських організацій: міськрайонної організації ветеранів війни, праці, Збройних Сил та органів правопорядку, районної організації інвалідів війни та Збройних сил, Берегівського міськрайонного товариства Закарпатської територіальної організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), начальнику управління соціального захисту населення райдержадміністрації, завідувач сектору з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю апарату райдержадміністрації.

– Я вважаю дуже важливою тісну співпрацю райдержадміністрації з ветеранськими організаціями району, тому що ваша думка – це думка людей з величезним досвідом, небайдужих до всього, що відбувається у районі та державі. Реалізуючи соціальні ініціативи Президента України, ми повинні вивчати проблеми кожного ветерана та сприяти поліпшенню їх соціального та медичного захисту» – зауважив Василь Горват.

В ході зустрічі було ознайомлено присутніх з роботою ветеранської організації району щодо взаємодії з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування. Також учасники обговорили ряд питань, які стосувалися діяльності районних організацій ветеранів, питань співпраці ветеранської організації з владою щодо надання соціальних послуг найуразливішим категоріям населення, соціального та медичного обслуговування ветеранів, життєдіяльності первинних ветеранських організацій та інше.

– Для вирішення нагальних питань ветеранських організацій ми повинні активно співпрацювати з представниками влади – зазначив Михайло Макара. Він також висловив вдячність за людяне ставлення до проблем людей похилого віку та ветеранів, з бокуDSC_0007 керівництва району та структурних підрозділів райдержадміністрації, які опікуються проблемами ветеранів.

Підсумовуючи зустріч перший заступник голови райдержадміністрації подякував ветеранам за активну громадську позицію та розуміння, закликавши до подальшої співпраці та в свою чергу запевнив, що підтримка та співпраця з ветеранськими організаціями і надалі буде залишатися одним із пріоритетних напрямків роботи керівництва району, докладаючи всіх зусиль, щоб ветеранам жилося якомога комфортніше.

Повідомили у Берегівській РДА