На Іршавщині вшанували Захисників Вітчизни

Напередодні Дня захисника Вітчизни, 21 лютого, до пам’ятника воїнам-визволителям у м. Іршава відбулося покладання квітів.

Вшанували усіх, хто причетний до високого звання захисника Вітчизни, голова Товариства добровольців Закарпаття – учасників війни Василь Рацин, голова Іршавської районної організації ветеранів України Денис Білинець, ветеран війни-учасник бойових дій Андрій Надь. Із представників влади вдячність і шану віддали заступник голови райдержадміністрації Микола Сочка, в.о. голови райради Петро Добромільський та Іршавський міський голова Степан Бобик.

Під час церемонії присутні вшанували пам’ять загиблих воїнів та військовослужбовців, які захищали Вітчизну під час війни та виконання своїх обов’язків, хвилиною мовчання.

Боронити рідну землю віддавна вважалося святим обов’язком кожного. Тому ми повинні щоденно дбати про патріотичне виховання наших нащадків, примножуючи таким чином відданість і любов до Батьківщини.

Не обійшлося й без святкового столу для ветеранів, який був організований за підтримки депутата районної ради Сергія Лупака.

День захисника Вітчизни – свято, яке уособлює мужність і героїзм усіх поколінь нашого народу. Це свято символізує любов і пошану українців до оборонців і визволителів рідної землі, до тих, хто сьогодні стоїть на варті нашої держави.

Іршавська РДА