Цілюща мазь із бджолиного воску

Читайте у новому номері газети «ПОРАДИ»

 Цілюща мазь із бджолиного воску

Про корисні властивості бджолиного воску можна говорити годинами, це біологічно активна речовина, яка має бактерицидні і протизапальні властивості. Бджолиний віск є основою для фармацевтичних і косметичних засобів. Його застосовують для виготовлення мазей, кремів і пластирів.

Як вберегтися від псевдо-екстрасенсів?

У приймальнях цих людей, які зазвичай володіють псевдо «надможливостями», величезні черги клієнтів, готових віддати половину своєї зарплатні за «слово майстра»

Сучасна випічка не приносить людському організму ніякої користі

Хліб здавна є основним продуктом у раціоні переважної більшості людей. Щодо його користі і поживності довгий час учені не мали сумніву.

Як накрохмалити серветку

Зв’язана вашими руками серветка буде виглядати гарніше, акуратніше, буде менше м’ятися і бруднитися, якщо її накрохмалити. Такий виріб стане справжньою прикрасою оселі.

Як очистити пральну машину від цвілі

Незважаючи на те, що пральна машина сама покликана боротися із забрудненнями, в ній може з’явитися цвіль. Це неприємне і небезпечне для здоров’я явище. Як позбутися цвілі і продовжити термін служби улюбленої машинки?

Гарбузова олія: як і коли пити?

Купуючи гарбузову олію, пам’ятайте, ви купуєте не лише цінний лікарський препарат, а й помічника на кухні

Сік алое бореться з кровоточивістю ясен

До складу багатьох засобів із догляду за порожниною рота входять натуральні речовини. Так, учені досліджували алое і прийшли до висновку, що ця дивовижна рослина допомагає впоратися з багатьма захворюваннями зубів і ясен.

 Свіжий номер уже в продажу!

Передплатні індекси: 91145, 91146.

Передплачуйте та читайте газету «ПОРАДИ»!

http://zakarpatpost.com/