На Іршавщині велосипедистка загинула під колесами п’яного водія

Недільного ранку до чергової частини Іршавського райвідділу міліції зателефонував нетверезий водій, який зізнався в тому, що він при в′їзді в село Вільхівка збив жінку-велосипедиста.На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група під керівництвом першого заступника начальника Іршавського райвідділу підполковника міліції Мирона Черничка.

28-річний водій з села Великий Раковець цілу ніч відпочивав по розважальних закладах району. Під ранок повертався додому і при в′їзді у село Вільхівка не впорався з керуванням і допустив наїзд на жінку-велосипедиста. Від отриманих травм потерпіла померла на місці пригоди.

Правоохоронці встановили, що 31-річна потерпіла проживала у селіВільхівка, на велосипеді їхала до родичів. Жінка виховувала двох неповнолітніх дітей. Правоохоронці доставили водія для освідчення урайлікарню, де результат дослідження показав, що водій знаходився в стані алкогольного сп′яніння.

Дану подію слідчий Іршавського райвідділу Іван Котубей вніс до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Водієві загрожує позбавленні волі на строк від трьох до восьми років.

Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС