«Кандидатура нового голови ОДА – прогнозована»

Керівник Закарпатської обласної ради Іван Балога схвально відгукнувся щодо призначення на посаду голови облдержадміністрації закарпатця.

За його словами, народний депутат України Віталій Лунченко «їде до нас прогнозовано, нічого дивного в такому призначенні немає».

«Якщо новий керівник краю співпрацюватиме з громадськістю, з усіма політичними силами краю, і в інтересах Закарпаття – він матиме величезну підтримку. Не має бути так я к це було при Ледиді, коли той «дивився в рот» Клюєву й Януковичу, – на такі дії є реакція громади».

Водночас голова обласної ради зазначив: як і раніше, переконаний, що після повалення режиму Януковича доцільніше було обласні державні адміністрації скасувати як інституції взагалі, що дозволило б «об’єднати еліти Сходу і Заходу, унеможливити ризик помсти тих чи інших персон, які призначатимуться на посади голів ОДА, своїм опонентам».

Іван Балога побажав новому голові ОЛА Валерію Лунченку терпіння, адже у нинішній надскладній ситуації керівнику виконавчої гілки влади дуже знадобляться.

Прес-служба облради