“Даішники” раді допомозі громадських активістів

Разом з інспекторами ДАІ наглядають за дорожнім рухом 53 представники від громадськості. Загалом за 9 днів було задіяно на території області 453 таких спільних нарядів.

Окрім трьох стаціонарних постів ДПС ДАІ, діють два громадські пости у селі Сойми Міжгірського району та у селі Ужок Великоберезнянського району. Також виявили бажання взяти участь у забезпеченні безпеки дорожнього руху активісти у Ужгорода та Іршави.

Начальник УДАІ УМВС Михайло Бойчук зазначає: «Ми вдячні тим свідомим активістам, які долучаються до несення служби. Наприклад, вчора ввечері представник громадськості, який працював спільно з нашими інспекторами в Іршавському районі, отримав інформацію, що в селі Загаття у покинутому складі переховується вантажний автомобіль, який незаконно перевозить деревину. Близько 22-ї години автомобіль із 11-ма кубами лісу хвойних порід було виявлено та доставлено на штрафмайданчик. Хотілося б,щоб і в інших районах області громадяни долучалися до виявленняправопорушень та повідомляли інспекторам ДАІ про такі факти».

УМВС України в Закарпатській області