Злочинці обікрали церкву на Іршавщині

Вранці до чергової частини Іршавського райвідділу міліції надійшло повідомлення від священика Свято-Вознесенського храму із села Бронька.

Останній розповів про те, що вночі невідомі особи проникли до храму та вкрали звідти 5 000 гривень.

На місце пригоди відразу виїхала слідчо-оперативна група Іршавського райвідділу. Як з′ясувалося, крадії в приміщення проникли через вікно, яке віджали.

Цього ранку син священика йшов дзвонити у церковні дзвони на ранкове богослужіння. Саме він виявив, що у церкві були непрошені гості. Сейф, у якому церковна громада тримала гроші, був пошкоджений, а гроші зникли.

Працівники Іршавського райвідділу міліції проводять заходи по встановленню зловмисників, які причетні до скоєння цього злочину. Як повідомив начальник Іршавського райвідділу підполковник Микола Куриця, у найближчий час громадськість буде проінформовано про розкриття цього зухвалого злочину, адже знайти ці гроші – справа честі працівників міліції.

Відомості про дане правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, слідчим Іршавського райвідділу розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк до шести років.

 Іршавський РВ УМВС