ДТП на Берегівщині: водій не впорався з керуванням і з’їхав в кювет

Напередодні святкування восьмого березня, вечірньої пори, поблизу села Балажер що на Берегівщині, сталася дорожньо-транспортна пригода за участі легкового автомобіля марки ВАЗ 2107.

Внаслідок ДТП водій громадянин України 22 річний Давід та пасажир 27 річний Крістіан отримали значні тілесні ушкодження різного степеню важкості. Отже, того дня по телефону 102 поступило повідомлення від диспетчера швидкої допомоги Берегівської центральної районної лікарні, про те що, в селі Балажер, Берегівського району сталося аварія. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Берегівського районного відділу міліції, яка в подальшому підтвердила факт дорожньо-транспортної пригоди.

Водій Давід на вказаному автомобілі не вибравши безпечної швидкості, не впорався з керуванням автотранспорту, з’їхав в кювет, після чого відбулося неодноразове перекидання автомобілю. В даний час водій та пасажир автомобіля Крістіан перебувають на лікуванні у Берегівській ЦРЛ. Автомобіль доставлено на штрафмайданчик Берегівського райвідділу міліції.

Від вищевказаних громадян у ході збору матеріалів отримано кров на вміст алкоголю. Вказана подія внесена в єдиний реєстр досудових розслідувань. Причину даної пригоди наразі встановлює слідство, та проводиться збір матеріалів.

karpatskijobjektiv.com