Громадськість шокована призначеннями в Закарпатській прокуратурі

Видання “Трибуна” поцікавилося у відомих вихідців з Хустщини, як вони оцінюють розпорядження Генерального прокурора про призначення першим заступником прокурора  області Івана Кайла, який досі працював на посаді Хустського міськрайонного прокурора.

Лідер Ужгородського Майдану Юрій Світлик заявив, світликщо нічого в державі не змінилося, все і надалі вирішують гроші, тому не ховайте біти і щити адже головні події боротьби за Україну тільки починаються. Найгірші представники Хустщини опановують владний олімп Закарпаття, вони кладуть пляму на весь регіон. Іван Кайло є головним головним фігурантом справи Нагірного, завдяки йому вбивця уник справедливого покарання.

Чоловік та батько вбитих Нагірним Віктор Пригара шокований цим призначенням, так як він надіявся, що всі винні в покриванні вбивства його дружини та дочки будуть покарані. Прокурорам Махніцькому та Сидорчуку, очевидно, наплювати на це і вони несуть повну відповідальність за призначення Івана Кайла. Тепер кров моїх рідних і на їх руках.

“Трибуна” наразі перевіряє інформацію про причетність колишнього Хустського міськрайонного прокурора до смертельного ДТП у Підвиноградові коли він зник з місця пригоди, а вину за скоєне взяв на себе його родич. Розкрадання дизпалива та нафтопродуктів з мереж “Прикарпаттрансгазу”, тоді транспортна міліція Івано-Франківщини порушила кримінальну справу і у її документах фігурував Іван Кайло.

Також редакцію інформують про те, що вказаний прокурор курує напрямок переправки цигарок через держкордон в районі Виноградово – Дяково.

http://www.trubyna.org.ua