У Ставному комусь припала до душі чужа бетономішалка

Днями в міліцію звернулася жителька села Ставне, що на Великоберезнянщині. Вона просила прийняти міри до невідомих осіб, які вночі з її дворогосподарства поцупили бетономішалку вартістю близько однієї тисячі гривень.

Власниця зберігала бетономішалку у господарській прибудові. Замки на вхідних дверях були відсутні. Тому крадіям не потрібно було прикладати багато зусиль, аби пройти у будівлю. Вночі вони безперешкодно проникли в приміщення і винесли те, на що, можливо, ще раніше накинули оком.

Заява була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань Перечинського райвідділу міліції з попередньою правовою кваліфікацією – ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

Наразі правоохоронці вживають всіх необхідних заходів з метою встановлення осіб, що могли скоїти дане кримінальне правопорушення. З цією метою вони звертаються до свідомих громадян: якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо вчинення даної крадіжки, повідомте про це міліцію, або звертайтеся за телефонами чергової частини (035) 21-2-02 або моб. тел. 066-090-40-32.

Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС