Неповнолітні берегівчани обікрали чужу оселю

Сімнадцятирічний Шандор, мешканець міста Берегово, умисно, з метою незаконного заволодіння та збагачення, за попередньою змовою із неповнолітнім товаришем Едуардом, вчинили крадіжку аудіо техніки.

Четвертого березня 2014 року до чергової частини Берегівського районного відділу міліції, поступило повідомлення про те, що невідомі особи проникли у приміщення будинку, який розташований по вулиці Богдана Хмельницького міста Берегово, та скориставшись відсутністю власниці таємно викрали «DVD» —програвач та цифровий телевізійний тюнер.

Співробітникам Берегівського районного відділу внутрішніх справ знадобилося дві доби для того щоб розкрити дану крадіжку. Старший оперуповноважений карного розшуку капітан міліції Юрій Філе та Михайло Брезинський у ході проведення оперативно – розшукових заходів встановили осіб причетних до даного злочину і затримали останніх. Ним виявилися: 17-річний берегівчанин на ім’я Шандор, який вже декілька разів попадав в поле зору правоохоронців та його товариш неповнолітній Едуард. Під час допиту молодиків Шандор зізнався у скоєнні крадіжки та видав всі факти даного злочину. В подальшому речові докази було вилучено слідчим Берегівського РВ.

Даний факт внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину передбаченого статтею 185 ч.3 кримінального кодексу України за кваліфікуючими ознаками — таємне викрадання чужого майна, вчиненого за попередньою змовою групою осіб та поєднаного із проникненням у житло. Карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

beregszasz