Пішла на злочин, аби нагодувати дітей

До міліції звернувся із заявою мукачівець, який повідомив про те, що з його квартири при невідомих обставинах зникли гроші в сумі 1500 гривень.

Правоохоронці встановили, що злочин скоїла подруга дружини потерпілого – неповнолітня місцева жителька. Того дня вона разом ще з двома дівчатами прийшла до потерпілої в гості. Гостя помітила, що господар дістав з кишені велику суму грошей та дав дівчатам, аби ті пішли купити солодощі, сигарети та спиртне.

Коли господиня вийшла в іншу кімнату, відвідувачка прикарманила собі гроші, які були у кишені куртки чоловіка на видному місці. Після того дівчата ще трохи поспілкувались і подалися додому. Годину потому господар помітив, що зникли гроші.

Як з”ясував розшуковик Іван Кохан, ця дівчина вже потрапляла в поле зору правоохоронців. Сама вона з багатодітної родини, батька не має, мати ніде не працює та сама доглядає 4-х дітей. Безгрошів”я і змусило дівчину вчинити злочин. Як зізналася юна злодійка, за крадені гроші вона купила в магазині цілу торбу продуктів та поповнила собі мобільний телефон…

Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За даним фактом слідчим розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Проводиться дослідча перевірка.

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС