Церква та дипломати висловили Лунченку свою підтримку

Єпископ-ординарій Мукачівської Дієцезії Римо-Каталицької Церкви Майнек Антал надіслав листа на адресу голови Закарпатської обласної державної адміністрації Валерія Лунченка, у якому вітає та висловлює підтримку новопризначеному керівнику області.

«Просимо Господа, хто створив людство, хто дарує любов усім та чекає в своє прекрасне царство, зміцнити мир на Закарпатті, щоб була взаємоповага між людьми різної віри та національності, будуючи цим кращу та мирну Україну», – йдеться у листі.

Підтримує Валерія Лунченка та готова до тісної співпраці задля створення сприятливих умов для розвитку відносин між Закарпатською областю та Латвією Надзвичайний та повноважний посол Латвійської Республіки в Україні д-р Аргіта Даудзе. Дипломат усвідомлює важливість змін в сучасній Україні та правильних рішень від керівників держави та їх представників в регіонах. “В цей непростий для країни час – в час перетворень та формування нової громадянської свідомості, Україна як ніколи потребує єдності. Сьогодні важливо сприяти об’єднанню суспільства задля збереження миру та цілісності держави. Розвиток кожного окремого регіону забезпечує розквіт усієї країни.

Щиро бажаю, щоб під Вашим керівництвом було подолано всі складнощі, а розвиток регіону відбувся на користь та в інтересах всіх його жителів”, – пише Аргіта Даудзе.

Прес-центр ОДА