Керівник “Правого сектору” Закарпаття: міліція і прокуратура починають забувати, кому мають служити

Нині “дача Медведчука” у Жденієві, яка відкрила ворота для усіх відвідувачів, перебуває під спільною охороною бійців “Правого сектору” Закарпаття і УДСО.

Керівник організації Олександр Сачко повідомив, що сюди вже навідуються не лише місцеві мешканці, а й туристи з інших областей. Сьогодні також чекають музейників і мистецтвознавців, які хочуть оцінити культурні цінності, що знаходяться у палаці.

Він також розповів, що заступник начальника обласного УМВС, який приїжджав на об’єкт, жартома попросився взяти його у заручники, аби залишитися у Жденієві. О.Сачко каже, що бійці залишатимуться на “дачі” до розпорядження керівництва організації, а вказівки прокуратури і міліції їм не указ. Він пригадав, що ще два місяці назад деякі правоохоронці стояли перед учасниками Майдану на колінах і залюбки приймали синьо-жовті стрічки, які для них купували протестувальники. Нині ж на посади у правоохоронні органи знову призначаються одіозні особистості, натомість членів “Правого сектора” починають переслідувати.

“Мені це неподобається. Ми що були злочинцями, потім тиждень побули героями, а нині знову злочинці? Міліція і прокуратура чомусь починають забувати, кому вони повинні служити. Ті, хто думає, що Майдан закінчився — помиляються”, — наголосив О.Сачко.

http://7dniv.info