У Берегові затримали наркодиллера

Співробітники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Берегівського райвідділу міліції, зокрема його начальник підполковник міліції Володимир Сливка та оперуповноважений Андрій Локовці разом із співробітниками карного розшуку викрили канал збуту синтетичних наркотиків.

Оперативник Андрій Локовці дізнався, що 43-річний берегівчанин Йосип у своєму помешканні збув 35-річному Карлу наркотичну речовину метамфетамін в кількості 0.5 грама.

На місце скоєння злочину негайно вирушила оперативна-слідча група. У ході проведення огляду автомобіля «Мерседес» слідчий виявив та вилучив у власника іномарки Карла з кишені штанів запаяний шприц із метамфетаміном. Новий власник наркотичної речовини пояснив, що придбав «порошок» у вищезгаданого громадянина Йосипа для власних потреб.

Дана наркотична речовина правоохоронцями вилучена та направлена до Науково–дослідного експертно–криміналістичного центру при УМВС для проведення досліджень та експертизи, а транспортний засіб доставлено на штрафмайданчик райвідділу міліції.

В подальшому співробітники оперативних підрозділів Берегівського райвідділу, під керівництвом в.о. начальника слідчого відділення майора міліції Володимира Сакалоша та старшого слідчого капітана Наталії Микуланинець провели санкціонований обшук в помешканні згаданого Йосипа, під час якого у будівлі літньої кухні виявлено та вилучено ще п’ять шприців із метамфетаміном. До слова, правоохоронці навідалися до наркозбутчика як раз у момент фасування ним зілля…

Стосовно 43-річного бергівчанина розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або збут наркотичних засобів).

Як наголосив керівник берегівських правоохоронців полковник міліції Олександр Яцканич, збут наркотичних речовин є одним із тяжких та небезпечних для суспільства злочинів, і, відповідно, карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна.

Віталій Михайлов, Берегівський РВ УМВС