Чому закарпатські держвиконавці обкрадають країну в якій живуть?

На ці запитання відповість слідство, а остаточну крапку поставить суд

Прокуратурою Закарпатської області розпочато досудове розслідування за ч.3 ст.382 Кримінального кодексу України (невиконання судового рішення) працівниками Управління Державної виконавчої служби Головного управління юстиції в Закарпатській області.

Передувало цьому проведення перевірки в Управлінні ДВС ГУЮ в Закарпатській області та його територіальних підрозділах щодо виконання постанов судів у справах про порушення митних правил та з інших питань.

Встановлено, що працівниками Управління ДВС ГУЮ в області та його територіальних підрозділів внаслідок невиконання рішень судів заподіяло істотної шкоди державним інтересам на суму понад 2 млн. грн.

Довідка: ч.3 ст. 382 КК України – невиконання судового рішення, вчинене службовою особою, яка займає відповідальне чи особливо відповідальне становище або якщо вони заподіяли істотну шкоду охоронюваним законом правам і свободам громадян, державним чи громадським інтересам або інтересам юридичних осіб, – караються позбавленням волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області