Свіжий, яскравий, цікавий з масою рецептів номер газети «Домашня кулінарія» уже в продажу!

Аперетиви: види, правила подачі

Аперитиви – це напої, що подаються перед їжею, вони збуджують апетит, посилюють виділення шлункового соку і роблять перші хвилини спілкування більш невимушеними

Овочеві киселі

Кисіль має обволікаючу властивість, а тому дуже корисний для шлунка

Шоколадний фондан

Шоколадний фондан – класичний французький десерт. Саме його Єлизавета Глинська принесла на найперший кастинг-шоу – і пройшла відбір, а зараз ділиться улюбленим рецептом.

Маргарин для великодньої випічки

З маргарину, що містить трансжири, може й вийде апетитна випічка, але здоров’я вона точно нікому не додасть. Трансжири підвищують ризик розвитку серцево-судинних і онкологічних захворювань, викликають погіршення пам’яті і хронічну втому.

Вибираємо паски

Хтось паску купує готову в магазині, а хтось має давню сімейну традицію – пекти паску власними руками. Яким би не був ваш вибір – маєте знати кілька важливих моментів, які так чи інакше впливають на якість головного пасхального продукту.

Сирні крокети

Ця страва – не тільки чудова закуска, але і відмінне доповнення до відварної картоплі або розсипчастої каші

Кисло-солодкі соуси

Кисло-солодкі соуси зазвичай готують з різних фруктів і ягід, як місцевих, так і екзотичних. І поєднання їх з м’ясними або рибними стравами може здатися незвичним для нашого смаку. Але, тим не менш, вони чудово доповнюють ці страви, допомагаючи розкритися їх смакам. Крім цього, кисло-солодкі соуси можна використовувати для різних салатів і солодких пудингів

Купуйте у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

Передплатний індекс: 68339.

http://zakarpatpost.com/