На Іршавщині дбають про збереження риби

З метою забезпечення збереження та охорони в належному стані середовища перебування, шляхів міграції і місць природного відтворення риби (нерестилищ) та інших водних ресурсів у рибогосподарських водоймах району

у 2014 році затверджено розпорядження в. п. голови райдержадміністрації від 03.04.2014 № 136 «Про робочу групу із збереження та охорони риби та інших водних і живих ресурсів у період нересту». Відповідно до розпорядження в районі створено робочу групу із збереження та охорони риби та інших водних і живих ресурсів у період нересту. Крім того, затверджено план робочих заходів із збереження охорони місць природного відтворення риби в період нересту.

Також серед учнів загальноосвітніх шкіл району, з метою роз’яснювальної та виховної роботи, проводитимуть виховні години на тему: «Увага! Нерест риб». Для оперативного реагування на виявлені порушення чинного законодавства просимо жителів району звертатися за такими телефонами: 0674585280- Іван Іванович Мошкола, голова робочої групи; 0673105775- Олександр Євгенович Шкарупа- заступник голови робочої групи; 0675835262- Василь Васильович Павлище , секретар робочої групи; 2-11-42 – приймальня райдержадміністрації. Детальніше із розпорядженням можна ознайомитись у районній газеті “Нове життя” та на нашому сайту у рубриці розпорядження 2014 рік.

Іршавська РДА