У Хусті дбають про довкілля

Наше майбутнє, майбутнє наших дітей і онуків залежатиме від того, в якому навколишньому природному середовищі ми житимемо.

А ще від того, який приклад ми зможемо показати їм сьогодні.

Це залежить від громадянської свідомості кожного з нас. В будь-яку пору року приємно бачити охайний вигляд територій населених пунктів району. Тож, традиційно, кожної весни проводиться всеукраїнська акція з благоустрою «Закарпаття – чисте довкілля». Цей рік не став вийнятком. Акція в Хустському районі вдало стартувала 4 квітня. Відтак, працівники управлінь та відділів райдержадміністрації, районної ради, працівники установ району, селищної та сільських рад на власному прикладі довели, що працювати потрібно усім, не дивлячись на місце роботи та посаду.

«Хочу висловити слова подяки всім, хто зорганізувався та долучився до акцї, яка триватиме цілий місяць, щоп’ятниці. Цього разу ми вибрали напрямок населених пунктів Н. Бистрий, Кошелево. Наступного разу прибиратимемо територію в іншому напрямку.

Дуже прикро бачити узбіччя такими, якими вони є. І тому, хто як не ми повинні показувати приклад іншим, аби район став чистішим. І звичайно, самі ж машканці повинні пам’ятати давно всім відомий вислів, що «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять», — зауважив голова Хустської районної ради Василь Губаль. Погода сприяла піднесеному настрою, всі попрацювали плідно та згуртовано. Однак, кожен із них висловлював своє невдоволення від побаченого. Гори сміття викликали одне обурення. Учасники акції кажуть, що потрібно починати з себе й не допускати такого стану, який вони побачили на власні очі.

Хустська РДА