У Берегові влаштували фотовиставку просто неба

Похмурий понеділковий ранок у Берегові вирішили розбавити мистецтвом місцеві фотомайстри. Їх роботи з цікавістю розглядали берегівчани та туристи.

За ініціативи берегівського фотографа Габора Гомокі на центральній площі міста, навпроти реформатської церкви, на деревах можна було оцінити світлини різної тематики та жанрів. Участь у першій виставці взяли фотографи з Берегова та району, серед них сам організатор події, а також Ласло Фюлюп, Балінт Орос (с. Мала Бийгань), Мікловш Орос (Мала Бийгань), Атілла Орос (Велика Бийгань), Золтан Сірчак, Норберт Холоснаі, Міші Газдаг, Давід Дьорффі. Метою акції стало внесення у ритм життя міста деякої родзинки, аби мешканці та гості Берегова мали змогу насолодитися мистецтвом.

Перша фотовиставка діє без загальної теми, а вже наступна, яку незабаром планують організувати, буде об’єднувати світлини за певною темою. До речі, взяти участь у подібному мистецькому заході зможе кожен охочий фотограф. Для цього можна сконтакутватися з Габором Гомокі через соціальну мережу Facebook чи ВК.

Оглянути фотороботи можна буде протягом цього тижня, якщо не знайдуться «добродії», які поцуплять фото.

beregszasz