Свято-Маріє-Магдалинівську обитель з візитом відвідав архієпископ Мукачівський і Ужгородський Феодор

7 квітня, у день Благовіщення Пресвятої Богородиці в Зарічевському Свято-Маріє-Магдалинівському монастирі Архієрейське богослужіння.

При вході в обитель владику зустрічала настоятельниця монастиря ігуменя Варвара (Поп) з духівником обителі архімандритом Миколаєм (Шестак).

На святу гору «Голицю», що в селі  Зарічево цього дня зібралося чимало вірників та духовенства. Архієрею на Божественній літургії співслужило духовенство монастиря та єпархії. Богослужіння прикрашав церковний хор Свято-Троїцького храму з м Ужгорода (Боздошский парк).

 

 

 

 

 

 

Після літургії архієпископ Феодор звернувся до присутніх з проповіддю, після чого привітав настоятельку та сестер обителі зі святом.

По завершенні богослужіння були освячені нові дзвони для обителі. В кінці богослужіння настоятелька ознайомила архієрея з ходом будівництва нового монастирського храму на честь святого Благовіщення.

Перечинщина – край у якому ніколи в його історії не було православного монастиря. Зарічівська обитель заснована тут рішенням Священного Синоду УПЦ від 23 грудня 2010 року і є своєрідним форпостом Православ’я не лише в Ужанській та Тур’янскій долинах, але й форпостом віри північних кордонів єпархії.

http://mukacheve.church.ua