Ужгородець гуляв з нунчаками

Дільничним інспекторам ужгородської міліції попався місцевий мешканець, який розгулював по місцевому ринку з холодною зброєю – нунчаками.

Вечірньої пори під час обходу адміністративної ділиниці на ринку по вул. Заньковецької в м.Ужгороді дільничні інспектори міськівдділу міліції зупинили 38-річного місцевого мешканця за куріння у невстановленому місці.

Під час складання міліціонерами адміністративного протоколу, чоловік добровільно в присутності понятих, видав предмет, схожий на нунчаки. Як він пояснив, даний предмет йому потрібний для самозахисту.

За куріння у невстановленому місці на правопорушника складено протокол за ст. 175-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (куріння тютюнових виробів у заборонених місцях), а нунчаки направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. Дана подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції. Наразі працівниками міськвідділу по даному факту проводиться перевірка.

Ужгородський МВ УМВС