Читайте у новому номері газети «НЕДІЛЯ»

 Золотий долар

З початком квітня ціни і долар різко поповзли вверх

Іронія долі: 10 років тому Янукович називав себе легітимним президентом у ПіСУАРі

Останні кілька днів на Сході України активізувалися сепаратистські рухи. Загроза яких полягає у розколі країни та втраті територій. Сьогодні, як і 10 років тому, ці рухи підтримує Кремль.

 Стовідсоткові гарантії від губернатора

Організувати вибори, яких, можливо, не бачили на Закарпатті за часів незалежності,  пообіцяв голова Закарпатської облдержадміністрації  Валерій Лунченко. Обіцянка смілива, власне, як  і дана щодо неї стовідсоткова гарантія.

 За лаштунками Правого сектору

Правий сектор з’явився на шпальтах світових ЗМІ після перших зіткнень на вулиці Грушевського 19 січня. За лічені дні бійці в балаклавах з коктейлями Молотова в руках стали обличчям українського протесту.

Рецепт антикорупційного пакету Леді Ю

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко та висуванець від Партії регіонів Михайло Добкін зійшлися у перших передвиборчих теледебатах

 Кримінальні справи на активістів не відкривали

Днями кілька Інтернет-сайтів поширили інформацію про заяву місцевих активістів Ужгородського Євромайдану щодо переслідування їх міліцією.

 Як правильно виходити з Великого посту

Підходить до завершення останній тиждень Великого Посту, після якого християни почнуть святкування Пасхи. Для людей, які дотримувалися посту, є небезпека для здоров’я через різку зміну харчового раціону.

Свіжий номер газети «НЕДІЛЯ» уже в продажу!

Купуйте у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

Передплатний індекс газети — 09658.

http://zakarpatpost.com/