У Квітну Неділю у монастирському храмі отців-василіян у Малому Березному відслужили Божественну Літургію

Протоігумен Провінції Св. Миколая Отець Павло Райчинець ЧСВВ відслужив святкову Божественну Літургію у монастирському храмі отців-василіян у Малому Березному.
У цей день жителі Малого і Великого Березного, а також інших довколишніх сіл прибули на богослужіння до Василіянської обителі з вербними галузками, щоб вітати тут Ісуса Христа празничними словами: «Благословенний той, хто йде в імʼя Господнє».

 

 

 

 

 

Після євангельського читання на Службі Божій, в якому розповідалося про урочистий вʼїзд Ісуса до Єрусалиму, протоігумен виголосив до парафіян святкову проповідь, в якій заохотив застановитися над тим, як ми зустрічаємо Христа, що приходить сьогодні в наше життя. А також звернув увагу на те, як Ісус, вʼїжджаючи до Єрусалиму на осляті, вчить нас тієї царської величі, що походить не з володіння зовнішнім царством, а з посідання Царства Божого в своїй душі.

Після Божественної Літургії, на монастирському подвірʼї протоігумен освятив вербні галузки та окропив парафіян свяченої водою, а в храмі усім було уділено мирування.

о. Франціск Онисько ЧСВВ 

 http://zakarpattya.net.ua