В Ужгороді полюють на двохколісний транспорт

З настанням весни люди стали більше їздити на велосипедах і, як наслідок, активізувалися й велосипедні злодії. Особливо полюють крадії за дорогими імпортними моделями.

Відразу три жителі Ужгорода позбулися одного дня своїх двоколісних «коней». Приватний підприємець з обласного центру зайшов ввечері випити пива в один із пабів у центральній частині міста, а свій велосипед марки «Монтенбайк» чорного кольору пристебнув на ланцюжок біля бару. Коли ж повернувся, його вже там не було. Сума збитку становить 2500 гривень.

Інший ужгородець, доцент університету, залишив зранку свій велосипед марки “Ардіс” жовто-чорного кольору на паркувальній зоні біля школи в Ужгороді, звідки він безслідно зник. Сума збитку становить 2700 гривень.

Третім за день потерпілим став, за іронією долі, ще один співробітник університету. Він теж залишив свій велосипед марки “Трек” зелено-чорного кольору на подвір′ї ужгородської школи, де його й вкрали. Сума збитку становить 2600 гривень.

Міліціонери розшукують зниклі велосипеди й водночас радять самим власникам бути обережними. Краще не залишати велосипеди на вулиці, навіть пристебнутими, адже для злодія не проблема перекусити кусачками чи міні-болгаркою тросик замка. Якщо ж ви все ж стали жертвою крадія, то негайно звертайтесь у міліцію. Бажано мати документи на велосипед, тоді легше буде ідентифікувати знайдену річ і довести вину крадія.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області