Дільничий затримав жінку з марихуаною

Правоохоронець не тільки припинив адміністративне правопорушення, а й виявив факт незаконного зберігання наркотичного засобу.

Читач вже звик, що з наркотиками правоохоронці затримують завжди чоловіків. Та цього разу дільничний виявив молоду жінку, яка при собі мала наркотики.

Дільничний інспектор мукачівської міліції Іван Русин запросив жінку до Чинадіївського дільничного відділення міліції. У ході складання протоколу за статтею 175 Кодексу України про адміністративні правопорушення, жінка помітно нервувала. А вже через кілька хвилин поведінка її стала зрозуміла, адже в її кишені було виявлено паперовий згорток із марихуаною вагою 9 грамів.

Жінка пояснила, що це – тільки для власного вжитку, аби іноді покурити. Також додала, що дану “травку” вона знайшла… Нині вилучена речовина направлена на дослідження до обласного експертно-криміналістичного центру.

Цей факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального Кодексу України (незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту). Наразі триває досудове розслідування.

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС