В ужгородському прес-клубі розкажуть про “Черемош-фест -2014”

У понеділок, 28 квітня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція організаторів фестивалю карпатської туристичної культури «Черемош-Фест 2014».

Учасники прес-конференції: Ольга Валуєва – представник орг. комітету фестивалю; Валентин Волошин – заступник директора Ужанського національного природного парку; Павло Генов – учасник ужгородського гурту Триставісім. «Черемош-Фест» проводитиметься у с. Криворівня, Верховинського району, Івано-Франківської області 2-4 травня 2014 р. Цього року фестиваль, відштовхуючись від засад екологічної свідомості, звертається до ідей пацифізму та миру – якщо кожен подбає про порядок довкола себе, біди у країні не буде.

Зараз, у час активного розвитку громадських ініціатив, питання збереження карпатських річок залишаються актуальними, такими, що на них можна вплинути інструментами громадського впливу. Ріка Черемош – той знаменник, що єднає горян та туристів.

До розвитку громадської та екологічної свідомості звертаються організатори фестивалю «Черемош-Фест». Ініціатива «Черемош-фесту» виникла у 2013 році і є спрямованою на актуалізацію карпатських інтонацій в сучасній культурі, шляхом їх співставлення із культурним простором світу. *** Засідання відбудеться у приміщенні прес-клубу за адресою: м. Ужгород, пл. Жупанатська, 15/4 Початок о 13.00 апрошуються представники усіх ЗМІ.

Повідомили в Ужгородському прес-клубі