Шуфрич спростовує інформацію про “фракцію Путіна” У Верховній Раді України

Шуфрич прогнозує створення нових груп у Раді, але “фракцію Путіна” вважає “польотом фантазії”.

 

У Верховній Раді України не буде створюватися “фракція Путіна”. Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Нестор Шуфрич.

“Я не перестаю дивуватися з польоту фантазії окремих горе-аналітиків у нашій політиці. Або ж тих, кого примушують поширювати таку явну дезу окремі парламентські суб’єкти, що намагаються керувати депутатами, не маючи для цього належного авторитету і поваги”, – повідомив він УНІАН.

За його словами, у парламенті нереально створити “фракцію Путіна”, оскільки “ті, хто міг би до неї увійти, вже стали громадянами Росії”.

“Говорити про те, що в парламенті не можуть виникнути нові групи на правах фракцій, я б не став. Виходячи з реалій, можна говорити, що у Верховній Раді може виникнути одна, а то й дві групи депутатів, які ще не визначилися у своїх внутрішньопарламентських симпатіях. Але ці групи, якщо і будуть створені, то точно орієнтуватимуться не на російські інтереси. При цьому я впевнений, що вони будуть створені не за рахунок депутатів фракції Партії регіонів”, – зазначив регіонал.

Як повідомлялось раніше, що у Верховній Раді створюється фракція Путіна-Медведчука. Саме так позиціонує нове депутатське об’єднання Віктор Медведчук. Лідером об’єднання і довіреною особою Медведчука є Нестор Шуфрич. Сприяння надає Сергій Клюєв – рідний брат Андрія Клюєва, який звинувачувався в кривавому розгоні Евромайдана.

http://tsn.ua