Мукачівська міліція відзвітувала про забезпечення порядку протягом травневих свят

Правоохоронці Мукачівського міськвідділу міліції протягом вихідних забезпечували охорону громадського порядку під час масових заходів. Так, на території міста Мукачева та району було проведено ряд заходів, на яких спокій громадян охороняли близько 70 правоохоронців.

За словами начальника сектору охорони громадського порядку Мукачівського міськвідділу підполковника міліції Василя Паука, для забезпечення охорони громадського порядку під час масових заходів міліцією було проведено ряд організаційних та практичних заходів, що дало змогу провести на високому рівні свята та забезпечити відповідний рівень правопорядку.

Травневі вихідні традиційно розпочались зі щорічного з`їзду байкерів. На цей раз вони зібрались на центральній площі міста, щоб похизуватись своїми мотоциклами. У святковий вихідний тут зібралося чимало людей, які з цікавістю розглядали мотоцикли.

Так само охорону громадського порядку забезпечували правоохоронці під час зустрічі одного з кандидатів у Президенти України з громадою міста на центральній площі.

Окрім того, були футбольні матчі, поминальна хода на честь загиблих під час сутичок у м.Києві, яка пройшла від пам’ятника Духновичу в центрі м.Мукачева до площі Героїв Майдану.

– Загалом усі масові зібрання в місті були проведені на належному рівні, жодних правопорушень під час проведення цих заходів допущено не було, – зазначив заступник начальника Мукачівського міськвідділу міліції Володимир Кеменяш.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС